tiistai 9. huhtikuuta 2013

Osavuosikatsaus I/2013

Kuulemme korvissamme vaativan lukijakuntamme loittonevat askeleet. Miksei Pussin Tiristäjien blogiin tule koskaan mitään uutta?

No niinpä! Vuoden ensimmäinen kvartaali on takana, joten on paikallaan laatia ensimmäinen osavuosikatsaus. 

Mitä olemme tehneet? Emme juuri mitään. Paitsi että pelattiin maaliskuisessa Meilahdessa matalan profiilin Talvimasterit, jotka olivat ehkä vähän epäviralliset, koska Putkonen voitti ja Ykä ei ollut paikalla.

Lukijamittari on raksuttanut tasaisesti läpi pitkän kevään, vaikka sisällöntuotanto on ollut vaatimatonta. Blogiin on perinteisesti tultu pesäpallokentän pituuksiin liittyvillä hakusanoilla. Joku taas lienee hakenut ohjelmaa merkkipäiväjuhliinsa, ja päätynyt haulla "synttäripelit" aivan väärään paikkaan. Mystisin haku, joka blogiimme on johtanut on "taitavaa jalkatyöskentelyä pussin kanssa." Täh?

1 kommentti:

  1. Mainiota aktiivisuutta.

    Alkukevät tosiaan on ollut melko rauhallinen, vaikkakin uusia tuulia on jäsenistön joukossa ollut esimerkiksi voimatreenaamisen saralla. Ja ainiin, olihan meillä Kyykkä, joka oli rauhallisuudesta kaukana.

    Toinen kvartaali tulee varmasti olemaan nousujohteinen. Edessä ovat ainakin KYCC, Jukola, ultimaten turnaukset ja kauan kaivattu Skellefteån reissu. Toivottavasti päästään myös osallistumaan virallisiin kisoihinkin PuTin kautta.

    VastaaPoista