maanantai 17. joulukuuta 2012

17. luukku

Pussin Tiristäjien tietojen mukaan Susikoira Roi -vitsit ovat tämän hetken kuumin puheenaihe, kun jouluun on enää viikko aikaa. Tässä erään unettoman yön tarina viime viikolta:

Susikoira Roi työskenteli parisen vuotta sitten Vaasassa terveyskeskuslääkärinä. Eräänä tammikuisena iltana Roin puhelin soi. "Hello, this is mister Tamminen calling. Great to fucking talk to you." Toden totta – langan toisessa päässä oli itse Aurinkokuningas Juhani Tamminen, joka toimi tuolloin Vaasan Sportin päävalmentajana. Tami oli kuormittavan työnsä seurauksena huomannut muutoksia terveydessään, ja hän pyysi Susikoira Roilta henkilökohtaista apua ongelmiinsa. Stressin oireet olivat kovat, työperäinen uupumus vaivasi ja sänkykamarin puolellakin oli hankaluuksia, mikä erityisesti rassasi macho-imagostaan tunnettua Tammista.

Susikoira Roi näki heti ongelman ytimeen: kaikkien patoutuneiden ongelmien syynä oli huono mieskunto. Roi kirjoitti Tamille välittömästi pitkän sairausloman, jotta vaivaa päästiin hoitamaan määrätietoisesti. Erektiohäiriöistä johtuvaa työuupumusta parannettiin luonnonmenetelmin, vierihoidolla, homeopatialla ja hypnoosilla. Prosessi oli pitkä, mutta tulokset olivat loistavia. Tamminen on taas elämänsä kunnossa ja hän valmentaa jälleen uutta Mestis-joukkuetta kohti liigatasoa. Vielä tänäkin päivänä Aurinkokuningas muistelee lämmöllä parantajaansa: "Harva Tammista terkkaroi niin kuin temmistä tarkka Roi."

4 kommenttia:

  1. Huhhuh, miten hyvä. On tarina ja lopetus kohdillaan. Onko itse keksitty?!

    VastaaPoista

  2. Susikoira Roi oli töissä makkaratehtaalla 50-luvun alkupuolella, kun hän onnistui pokaamaan tuohon aikaan koko Suomen, ellei peräti koko maailman halutuimman naisen, Miss Universumin Armi Kuuselan. Uuden muusansa siivellä Roi pääsi kiertämään maita ja mantuja. Japanissa matkallaan Roi tutustui geishojen johdolla ikebana-nimellä tunnettuun kukkienasettelutaiteeseen. Kukkiensidonta tuntui raavaan susikoirauroksemme mielestä alkuun hieman homolta, mutta Armin painostuksesta Roi päätti opetella taidon. Eikä kestänyt kauan, kun näppärätassuinen Roi oli saavuttanut mustan vyön ikebanassa.

    Business-vainunen Roi päätti lopettaa työt makkaratehtaalla ja perustaa oman kukkiensidonta dojon Forssaan. Viimeisenä työpäivänään tehtaalla Roi teki härskin läksijäisjäynän makkaran ystäville. Pahaksi onnekseen Roin takatassu kuitenkin lipesi juuri kriittisellä hetkellä, kun hän kusta lorotteli lihamyllyyn. Roin mittava meisseli jumittui myllyyn kitaan ja susikoiramme ulvoi tuskissaan. Hätääntynyt työnjohtaja juoksi tapaturmapaikalle ja tokaisi kauhuissaan: ”Harva kullin makkaroi, kuin mallin Kukka-Roi.”.

    VastaaPoista
  3. Haha Pertsa, erittäin ammattimainen :D Tammis-juttu on hyvinkin oma tuotos, ilmeisesti tämä jälkimmäinenkin?

    VastaaPoista
  4. Vähän lainailin internetin maailmasta. Lainausmerkit unehtuivat.

    VastaaPoista