sunnuntai 1. joulukuuta 2013

1. luukku: Eloonjäämiskamppailu

Pussin Tiristäjien perinteisen joulukalenterin perinteinen ensimmäinen luukku sisältää yksinkertaisimmillaan screenshotin onnistuneesta ilmoittautumisesta kyykän maailmanmestaruuskilpailuihin. Tänä vuonna ilmoittautumisesta on kehkeytynyt dramaattinen taistelu aikaa, teknologiaa, nälkää ja kanssakyykkääjiä vastaan.

Otin kyykkäilmoittautumisen vastuulleni, kuten useana aikaisempanakin vuonna. Helppo homma: joulukuun ensimmäisenä herätyskello varmistamaan ylösnouseminen ja puoliltapäivin muutama klikkaus. Olin sivuilla 11.55 ja aktiivisella sivun päivittämisellä varmistin pääsyni ilmoittautumislomakkeelle heti kellon kääntyessä tasaan. Täytin ykkösjoukkueen tiedot ja painoin Lähetä.

Ei, ei se mennyt niin. Ilmoittautumiseni ei jostain syystä onnistunut ja skandaali oli valmis. Kerta toisensa jälkeen järjestelmä herjasi jotain virhettä ja aloin lähestulkoon hyperventiloida.

Lukuisten tuskaisten yritysten jälkeen kaikilla kodin interweb-kykyisillä laitteilla sivustolle ilmestyi helpottava viesti, joka ilmoitti virheen olevan järjestelmässä eikä minussa.

Humanistin näkemyksellä päättelin virheen olevan ilmoittautumislomakkeesta puuttuneessa organisaatiokentässä. Besserwisseröinnin rautaisena ammattilaisena valistin asiasta Tampereen teknillisen yliopiston kyykkäorganisaation järjestelmänvalvojaa.


Moi
Täältä puskista huutelen ja tukin teidän postilaatikkoa. Ikään kuin asia ei olisi jo teillä tiedossa, mutta ilmoittautumislomakkeesta puuttui organisaatiokenttä. Onko virhe siinä?

Terveisin
Joonas Marjanen
Humanisti
Pussin Tiristäjät ry

Sain nopean ja ystävällisen vastauksen, josta rivien välistä on luettavissa, että jospa herra humanisti nyt antaisi meille työrauhan.

- - -

Ilmoittautuminen avattiin uudestaan kello 14.00. Olin haukkana paikalla ja kyllä: Pussin Tiristäjät 1 ja Pussin Tiristäjät 2 ovat starttiviivalla helmikuun puolivälissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti