perjantai 10. tammikuuta 2014

Menneisyys ja tulevaisuus

Pussin Tiristäjien vuosi 2013 oli hieno vuosi. 

Frisbeegolfissa pelattiin seuran sisäisiä major-turnauksia entiseen malliin. Voittajien nimet voi tarkistaa pokaaleista. Myös muulle maailmalle käytiin näyttämässä osaamista liiton, viikko- ja erilliskisoissa vaihtelevalla menestyksellä. Holareita syntyi vuonna 2013 neljä kappaletta.

Ultimatea pelattiin menestyksellä sekä oikeissa turnauksissa että höntsäturnauksissa. Huhu kertoo PuTin voittaneen iltapelit Yyterin yössä.

Kyykässä karsiuduttiin ensimmäisellä jatkokierroksella dramaattisesti yhden papin erolla – onneksi jatkoon meni mukavia poikia.

KYCC:ssä kilpailtiin salanimellä erinomaisin tuloksin.

Hallituksen perinteinen ulkomaanmatka suuntautui tavan mukaan Ruotsiin, edellisvuosien pääkaupunkivierailuista poiketen yöttömän yön Skellefteåån. Reissu oli lähtökohtaisesti selvä reissu, toki saunaoluet ja normaalit ruokajuomat, kuka näitä nyt laskee. Pelattiin paljon frisbeegolfia hienolla radalla, sää suosi riittävästi, pestiin perunoita ja laitettiin hyvää ruokaa. Primera palveli moitteetta, mutta kyllähän siinä puoli päivää suuntaansa autossa istuessa alkoi itsekin miettiä touhun järkevyyttä.

Jukolassa eleettömästi tonnin sakkiin.

Pussin Tiristäjät kunnostautui pitkästä aikaa myös massajuoksutapahtumissa, sillä menneenä vuonna puolimaratonosallistumisia kirjattiin kolme (3) kappaletta yhdelle (1) miehelle.

Pubivisoissa napsittiin pari kakkossijaa, mutta voitto on toistaiseksi karttanut meitä.

Vuosi päätettiin vahvasti PuTi-painotteiseen mailapeliturnaukseen, jossa pelattiin lajit squash, sulkapallo ja pöytätennis, ja jonka voitti itseoikeutetusi yhdistyksen puheenjohtaja. #sopupeli

PuTin loistokkaat ja historian suurimmat pikkujoulut järjestettiin Arkkitehtuuriklubin majalla Helsingin itäpuolella. Puheenjohtajan puheessa kävi ilmi, että virallisten laskelmien mukaan PuTin toimintaan vuonna 2013 osallistui tavalla tai toisella 99 henkilöä sekä yksi koira. Upeaa!

Uusi vuosi 2014 on polkaistu terävästi käyntiin.

Heti ensimmäisenä viikonloppuna kilpailimme ykköslajissamme frisbeegolfissa kansallisia huippuja vastaan Meilahden XV Milleniumissa kesäisissä olosuhteissa. Kärki menee kaukana, sillä voittaja kirjasi 34 väylän jälkeen tuloksen -22. Siis -22. Miettikää. Podiumille pääsi tuloksella -18, kympin sakkiin riitti -10. Pussin Tiristäjien kolmen miehen edustus pelasi taitotasoonsa nähden hivenen alakanttiin: kullakin oli yksi huono ja yksi hyvä kierros. Ykä pääsi kakkospooliin tokalle kierrokselle! "Hivenen yllättäen" muistan tarkat tulokset ja julkaisen ne kaikista muista tuloksista poiketen, koska sijoituin lopputuloksissa korkeimmalle:

29) Joonas      -1 -5 = -6
33) Ykä           -6 +1 = -5
42) Hämppis   +3 -6 = -3

Ennakkospekuloinneissa mietittiin, riittääkö nollatulos tuloslistan puolivälin ylä- vai alapuolelle. Avoimen sarjan loppuun saakka pelanneita oli tasan sata ja par riitti sijalle 58. Pelaajamäärien kasvu näkyy: aikaisempiin vuosiin nähden tulostaso on noussut selvästi.

Saman päivän iltana kisattiin Kaislan pubivisan syyskauden finaali. Kausi päätettiin komeaan neljänteen sijaan, mikä noin 15 joukkueen finaalissa on erinomainen suoritus. Palkinnoille ei tietenkään päästy.

Kaikki ennusmerkit viittaavat siihen, että 2014 kestää vertailun edeltäjiinsä. Kyykkään on ilmoittauduttu kahdella joukkueella, Jukolassa on kotikenttäetu, frisbeegolf kiinnostaa edelleen ja PuTilla on päävastuu Suomen suurimman sekajoukkueultimatetapahtuman järjestämisestä, jonka nimeä en polittiisista syistä voi mainita tässä blogissa.

Vuodesta 2014 tulee hieno vuosi!

1 kommentti:

  1. Ymmärrän ettei mmnun 400 metriä vajaata HCR "puolimaratonia" lasketa joukkoon. Yritykseksi ehkä kuitenkin

    JP

    VastaaPoista