torstai 28. heinäkuuta 2011

The Memorial 13.8.2011




Ja vaan rakkaudest lajiin




launtaiaamuisin kahdeksalt Taliin




hallivuoroista ei vaan voi valittaa




perjantaipullo kii ja pojat pelaamaan!







Kesä on vierähtänyt nopeasti ja on tullut aika kauden kolmannelle major turnaukselle, joka pelataan reilun kahden viikon päästä Helsingissä. Kisassa pelataan kaksi kierrosta, toinen Talissa ja toinen Meilahdessa. Ratoihin tullaan tekemään jotain poikkeuksia normaali rataan verrattuna (etenkin Meilahdessa). Nämä muutokset ilmoitetaan ensi viikolla. Kisat aloitetaan klo 8 Talissa. Toivottavasti paikalla on sankoin joukoin pelaajia ja katsojia.







Itsellä ainakin selkeä visio, että Meilahdes 2. väylä pelataan vanhalta tiiltä ja 3. väylä aloitetaan 2. väylän "uudelta" tiiauspaikalta ja pelataan 3. väylän koriin. Lisäksi joku mando voisi olla paikalle... Lisää hyviä ehdotuksia otetaan vastaan! Ensi viikolla Ykän kanssa maastoudutaan ja tehdään rata valmiiksi.

maanantai 25. heinäkuuta 2011

Granlund-ilmiö frisbeegolfissa

Onko väärin fanittaa 16-vuotiasta?

Seurasin viime viikonlopun aika tiiviisti European Openia ja etenkin meijjän Sepon pelaamista tulospalvelun ja blogin kautta. Kaveri painelee mopokortti-ikäisenä maailman top kympissä ja oli myös tässä turnauksessa kirkkaasti paras suomalainen. On kyllä käsittämätön kaveri.

Kun PuTin ry-paperit on selvät, toteutetaan jo pidemmän aikaa hauduteltu suunnitelma vuosikymmenen kovimmasta pelaajakaappauksesta ja draftataan ukko meidän junioriakatemian kiintotähdeksi ja samalla meidän valmentajaksi. Minun puolesta voidaan laittaa kaikki sponssieurot, mitä ehkä saadaan, siihen, että Seppo pelaa ammattilaisturnajaisissa PuTin väreissä, joita ei ole vielä päätetty.

Kai tähän fanitusikärajaan pätee samat säännöt kuin muussakin elämässä, eli kuustoista riittää.

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Fribagolf-mietteitä

Viime perjantain Tali Openin parikisasta jäi käteen kuuluisaa arvokasta kisakokemusta ja sijoituksia tuloslistan häntäpäässä. Kellään putilaisella ei ollut mikään maaginen päivä, lukuunottamatta Mikon 50-metristä kämmenupotusta vitosväylällä. Tulokset +2 ja +4 riittivät 79 parin kisassa jämäsijoille 53 Putkonen-Majanen ja 60 Hynninen-Hämäläinen. Maailman kärki menee kaukana: voittajapari teki tuloksen -13.

Vasta nyt muutaman päivän jälkeen tajuaa, että siellä oli oikeasti paikalla kaikki maailman ykköspelaajat. Naisten kolminkertainen maailmanmestari meni edellisessa poolissa, myös locastrot ja mccabet on niin nähty. Kaverit painaa nyt Nokialla Presidents Cuppia, PuTia ei pyydetty vielä tänä vuonna.

Jos alkais treenaamaan systemaattisesti, satsais vähän sopivien kiekkojen etsimiseen ja pistäis putin kuntoon, niin alkais olla melko kovas pelikondikses. Talin kiertäminen +5:een ei ole nykyäänkään mahdottomuus, ja Tali Openin yksilökisan tuloksissa kolmella semmosella peruskierroksella on kolmaskymmenestoinen, kahdeksastoista suomalainen. Mitä helvettiä?

Maailman ranking-ykkösiks meistä ei ehkä (vielä) ole, mutta oishan se siisti sanoa olevansa Suomen parinkymmenen parhaan kiekkogolfarin joukossa. Ei ku reenaamaan!

Talin tulokset
Sepon ploki, mukavaa keskiviikkolukemista

Nokian kisoista

torstai 14. heinäkuuta 2011

Tali Open Doubles 15.7

Pussin Tiristäjät avaa kilpauransa ehkä siinä kaikista kauneimmassa lajissa kahden joukkueen voimin. Harjoitusta on takana enemmän kun mihinkään muuhun kilpailuun lähdettäessä, mutta voitto ei tule ilmaiseksi, vastus on maailman huipulta. PuTi lähtee kahdella hyvin erillaisella joukkueella. Toista voisi kuvailla taidoiltaan ylivertaiseksi ja toista taasen pullantuoksuiseksi...

Paras voittakoon!

tiistai 12. heinäkuuta 2011

Tali Open Doubles: Parittaminen

Pussin Tiristäjien ensimmäinen virallinen kisa, suoraan maailman huipulle!
Published with Blogger-droid v1.6.9