tiistai 30. elokuuta 2011

Maakuntakierros sunnuntaina 11.9.

Idea heitetty ilmoille pelipäivästä sunnuntaina 11.9. Käytäisiin pelaamassa pari kierrosta jollain Etelä-Suomen hyvällä radalla. Ajatuksina heitetty Tammisaari, Hyvinkää, Turku. Kaikki nuo A2-tasoisia ratoja, eli parhaita mitä Suomesta löytyy (frisbeegolfradat.fi). Ketä lähtis mukaan viettää rentoa sunnuntaita?

perjantai 26. elokuuta 2011

The Masters - Kutsu

Toivotan pelaajat ja yleisön tervetulleeksi kauden 2011 huipentumaan, The Masters -turnaukseen. Ajankohdaksi on varmistunut 15.10.2011.

Turnaus alkaa jo perjantain puolella valmistavilla harjoituksilla ja nauhan leikkaus tulee tapahtumaan lauantaina klo 9.00. Kilpailu käydään pääkaupunkiseudun radalla/radoilla. Järjestävä toimikunta on jo aloittanut kilpailun suunnittelun ja odotettavissa on taitoja ja hermoja testaava koettelemus, jossa pyritään myös pitämään pilke silmäkulmassa.

Kilpailun jälkeen siirrytään illanviettoon, joka alkaa pitkän kaavan saunomisella. Tällöin palkitaan The Mastersin voittaja sekä PuTin historian ensimmäisen Cupin voittaja.

Toivotan kaikentasoiset ja ennen kaikkea pelistä ja meinigistä innostuneet pelaajat ja katsojat tervetulleiksi!

Osallistumisvahvistuksia kommentteihin.

maanantai 22. elokuuta 2011

The Master Mastersin ajankohta

Ehdotan kuluvan vuoden päätapahtumaa, historiallisen ensimmäisen cup-vuoden päättävää Masters-turnausta pidettäväksi pääkaupunkiseudulla lauantaina 8.10.2011 alkaen klo 9.00.

Luonnollisesti turnauksen käytännön järjestelyihin on osallistujien varattava koko viikonloppu.

perjantai 19. elokuuta 2011

HS

Jyväskylässä on siirrytty keskiluokkaan ja tilattu viikonloppuhesari. Kerrankin saa tuntea olevansa Helsingin herrojen kanssa samaa porukkaa.

Kanye vs. Rihanna on ollut kahvipöytäkeskustelujen yleisin puheenaihe tällä viikolla. Maan suurimman sanomalehden kriitikoilta on lupa odottaa objektiivisuutta, joskin olen aivan varma, että Rihannan keikka pesi Kanyen shöyn monin verroin. Tiedän ainakin viisi Rihannan biisiä, mutta Ykän postaamasta Kanyen settilistasta tunnistin nimeltä vain neljä, joista yksi oli Black Eyed Peasin kappale.

No niin.

Tämän aamun lehdessä, sivun B9 alakulmassa on Yläkulma-niminen kolumnihenkinen tuote, jossa HJK:n mahdollisuuksia Eurooppa-liigassa ruoditaan näin:

"Schalke pysyy suosikkina mennä jatkoon, muttei se voi olla enne europelien jatkumisesta."

Mitä? Perun tilauksen. Ei noilla sanankäänteillä voi menestyä. Ennustan, että Hesari kuihtuu verkkolehdeksi jouluun mennessä.

maanantai 15. elokuuta 2011

Liveraportointia Rihannan keikalta

Tärkeimmät pointit:
-1h15min myöhässä, jotenkin tuttu fiilis, harmitti
-Ei auto-tunea kuten kanyellä => Epävireistä, vitutti
-Kylmä
-Liikaa päällä, petytti
-Livebändi, ehkä plussa, toisaalta ei
-Vaatteet väheni liian hitaasti, harmi
-Hyvät jutut: 1. sai tajuamaan kanyen keikan spektaakkelimaisuuden ja parhauden!!! 2. Kämppä lähellä, pysty lähtee 20 min jälkeen
Published with Blogger-droid v1.7.4

Vastaus huutoon

Rakas anonyymi,

Meitäkin on jo pitkään harmittanut blogin alennustila. Pussin Tiristäjät on alusta asti pyrkinyt ottamaan kannattajiensa toiveet ja tunteet huomioon, ja koska joku viimein nosti kissan pöydälle, nautimme tilanteesta ja vastaamme sinulle nyt oikein pitkällä viestillä.

Syy-seuraussuhde

Älykkäimmät ovat saattaneet havaita jonkinlaista korrelaatiota blogin päivitystahdin hiipumisen ja Mikko Hämäläisen Facebookiin liittymisen välillä. Kun ihminen on Feississä koko ajan, niin oikeasti tärkeille asioille ei jää aikaa. Parempi, jos se Max Weinberg olis vaan antanut periksi niille soutajaveljeksille.

Täällä plokissa on usein hehkutettu etukäteen PuTin tulevia koitoksia, mutta sitten tapahtuman jälkeen raportit ovat jääneet vähiin. Faneja saattaa turhauttaa, kun idolit eivät viitsi kertoa omakohtaisia tuntemuksia kisojen jälkeen, eikä mediakaan aina ole paikalla, kun PuTi menestyy.

Tukholman Masters 2011

No, kesäkuussa käytiin Järvassa golfaamassa. Kuukausikaupalla etukäteen hehkutettu tapahtuma oli takuulla hypensä veroinen, mutta suuri yleisö tuskin tietää edes Tukholman Mastersien lopputulosta. No Putkonenhan sen voitti ja näytöstyyliin. Jos pääsihteeri saa sen tuloskortin joskus sähköiseksi niin sen voi laittaa vaikka tähän.

Reissusta voisi kertoa muutaman muunkin jutun: Mikon ja Joonaksen joukkueen ylivoimainen voitto pituusheittokisassa Siljan aurinkokannelta, kolmeen päivään 180 väylää frisbeegolfia, köttbullarit, karannut lehmä ja peura keskellä väyliä, musta kulta ja "tänne ei tulis kyllä vapaaehtoisesti lähdettyä", turnauksen kärkikaksikon voitonjuhlat Höyhensaarilla, turnauksen kärkikaksikon kaksi sitäkin edellistä iltaa Höyhensaarilla, kansainvälisenä ilmastopäivänä lentäen takaisin Suomeen.

Hietsu Beach Ultimate

Ultimateteam PuTi harjoitteli ja harjoittelee edelleen keskiviikkoisin Väinämöisen hornankattilassa frisbeen viskaamista ja sen perässä juoksua, ja kävi heinäkuun puolivälissä Hietsussa testaamassa josko me viel joskus voitetaan näit matsei ja saadaan tän kaupungin mimmeilt edes vähän katseit. Viralliseksi tavoitteeksi asetettiin tehdä piste, ja ehkä voittaa yksi peli.

PuTi oli vahingossa ilmiliekeissä heti ekassa matsissa ja voitti 7-6 edellisvuoden pronssijoukkueen. Pelejä oli kaikkiaan kuusi, joista tuli neljä voittoa. Tarkemmat tulokset saattavat löytyä täältä Internetistä.

Lopputuloksissa Pusanderit sijoittui seitsemänneksi, parhaaseen kolmannekseen. Suoritus on kohtalaisen huikaiseva, ja kertoo siitä, että ollaan hyviä kaikessa, mihin ryhdytään. Ei me sille voida mitään, että ollaan niin hyviä. Paras joukkue ja parhaat huoltajat.


Me ollaan voittajii, jii, jii!

Kuinka varmistetaan medianäkyvyys?

Jo aiemmin hehkutettu frisbeegolfin Granlund Seppo Paju teki Jenkeissä pituusheittokisassa holarin, ja vankisti entisestään asemiaan meidän miehenä. Google Translaten mukaan Seppo sanoo videolla: "Mullon kiekko hallus."

Frisbeegolf

Menneenä viikonloppuna on pelattu Memorial-turnaus Espoon Talissa ja Helsingin Meilahdessa. Huhujen mukaan pelaamassa ovat olleet ainakin Ykä, Joona, Mikot ja Pesonen. Puolustava mestari, minä, en ehtinyt mukaan, kun piti hakea verokortti pullojen keräilemiseen. Toinen huhu kertoo, että voittajaksi olisi kruunattu Hysse Hynninen, mutta tähän saataneen vielä vahvistus noin lokakuun loppuun mennessä. Voin kirjoittaa turnausraportin.

Kävin tänään Peurungassa viikkokisoissa. Laukaassa fribagolfin harrastaminen on todella aktiivista, paikallisella seuralla on omia junnuja ja treenejä ja systeemit kaikin puolin kohdillaan. Monet käy pelaamassa päivittäin. Pelasin aika huonon kierroksen, mutta olin raakatuloksissa 4/26. Nooo, vähän pitää lesottaa, mutta das ist factum est että me ollaan toden totta jo aika hyviä tässä lajissa, ja ei puutu enää kun viimenen silaus kansalliseen kärkeen. Onko se silaus sitten sitä, että aletaan treenaamaan vai sitä että ostetaan Seppo, sitä en tiedä.

Parigolfin äs-ämmiin tarttee muuten kilpailulisenssin, joka on 30e ja sen lisäksi se osallistuminenkin maksaa ja Spude on Portugalissa. Katotaan ehkä seuraavan kerran sitten, kun on sponsorit kohdillaan ja pienet kertoimet päästä käsiksi palkintorahoihin.

Tänään kuulin myös virallisen version kiekko puussa -säännöstä. Jos kiekko jää puuhun, mutta sen saa pudotettua sieltä alas, peli jatkuu ilman sakkoa siitä paikasta, mihin kiekko putoaa, paitsi jos käytössä on ns. kahden metrin sääntö. Se tarkoittaa sitä, että kiekon ollessa yli kahden metrin korkeudessa maanpinnasta, se on OB:llä ja peliä jatketaan kiekon alta. Kahden metrin sääntö on voimassa ainoastaan, jos siitä erikseen mainitaan. PuTin kisoissa on pelattu jos Ykä ylettää -säännöllä, ja tämä tarkennus vastaa kysymykseen "Entäs jos Ykä ei ole paikalla?"

Tulevaisuuden visiot

PuTin edustajien mukaan Kanye West on nähty ja flow-tila jatkuu koko alkavan viikon. Huomenna sitten Rihanna. Aion juhlistaa sitä että olen saman valtion alueella yhtä aikaa Rihannan kanssa katsomalla Umbrellaa nonstoppina YouTubesta huomenna aamukuudest iltakahdeksaan.