torstai 16. elokuuta 2012

Kisaviikonloppu!

Kesän ties kuinka mones kisaviikonloppu edessä ja lajina viimein se rakkain yksilölaji, frisbeegolf. Kisakuntoa on hiottu kerrankin lajiharjoitteiden parissa(!) ja peliin on haettu monipuolisuutta kiertämällä useita eri ratoja: Meikkua, Talia, Nummelaa, Lahden Mukkulaa ja Laajavuorta.

Kisa-auto on vahattu ja kisa(jyväs)kylä laitettu kuosiin odottamaan vääjäämättä keskistä Suomea lähestyviä kilpaveljiä, Mikkoa ja Joonaa. Keli on poikkeuksellinen, sillä valtakunnan pilvisimmällä paikkakunnalla paistaa aurinko ja ennusteen mukaan huomenna sataa, eli luultavasti paiste jatkuu!

Lauantaina on pääpäivä, jolloin kisataan kahden kierroksen yksilökilpailu. Sitä ennen tutustutaan rataan: tänään tuursdaagina on käyty jo Mikkojen kanssa aamupeleillä, pian ohjelmassa iltakierros, huomenna aamukierros, lounaan jälkeinen iltapäiväkierros ja illan parigolfkilpailu, jossa toisen parin täydentää todellakin olemassa oleva ihminen, Mikko Mertanen. Luultavasti joudutaan jossain välissä metsästämään holariakin Harjulla, eli kiekkoa heitetään jonniin verran.

Odotan innolla tänään alkavaa viikoloppua. Peli on vähemmän hukassa kuin aikoihin!

Joonas Aleksi