maanantai 17. kesäkuuta 2013

Holari #2 ja muita kuulumisia

Kulunut viikonloppu, kuten tämän seurueen viikonloput yleensäkin, oli toimintaa, onnistumisia ja gloriaa täynnä. Otin lauantai-iltapäivänä puhelun maineikkaalle Hämppikselle, joka vietti taukoa Nesteen baarissa matkalla kohti Jämsän metsiä muiden peliveljien kanssa. Minä, kotiinjäävä varamies, olin muutamaa hetkeä aiemmin ollut pelaamassa frisbeegolfia Jyväskylän Harjun kuusiväyläisellä kirjailija-Arton kanssa ja kuinka ollakaan – napautin kaiken nähneellä Makollani yhteisömme kauden toisen ja samaten urani toisen hole in onen kolmannen kierroksen aluksi 59-metriselle ykkösväylälle!


Tarina jatkuu, kunhan olet laskenut numeraalit edellisestä lauseesta.

Olin lähdössä illaksi Tampereelle ystäväni maisterisjuhliin, jotka muutettiin tietenkin holarijuhliksi. Samalla hetkellä, kun Jukolan viestin lähtölaukaus kajahti Jämsänkoskella, napattiin seuraava kuva.


Jukolassa salanimella Pussin Kiristäjät esiintynyt Pussin Tiristäjät suoritti läpi yön loistavasti. Rastit löytyivät ja kuten aina, lopputuloksissa ollaan huomattavasti lähtönumeroa korkeammalla sijalla. Hienoa poijjaat, kotiinjäävää varamiestä ei olla näillä näytöillä edelleenkään nostamassa joukkueeseen tulevina vuosina! Kotiinjäänyt varamies suoritti silti loistavasti Tampereen yöelämässä holariaan juhlien.

Samalla hetkellä, kun Jukolan viestissä Aapo luovutti viestikapulan Simeonille, koettiin Tampereen pääkadulla merkittävä flashback helmikuulta:


Ei niin hyvää, ettei jotain huonoakin: viikonlopun jälkeen koitti maanantai.

Ei mutta hetkinen, kellohan on puoli yksi ja join juuri aamukahvin kotona. Olen lomalla! Sitä paitsi huomenna alkaa juhannuksen vietto ja Suuri Seikkailu Skellefteåån! Voi morjens!